Kidz Support maakt leren weer leuk

Workshops

Wie durft?

Ben jij die ouder die het lastig vindt om zijn/haar kind te helpen bij schoolwerk?
Of die ondernemer die moeite heeft met de werkwoordspelling?
Of durf je het aan om nog een keer terug te gaan om bij te leren?

Kom naar onze workshops!

Wij geven al bijna 15 jaar ( en 20 jaar voor de klas) les aan kinderen. Opvallend is dat vaak ouders ook geïnteresseerd raken in onze uitleg van de bijlessen.Vaak blijven ze geboeid zitten en steken van de OUT of the  BOX manier veel op. Dat resulteert vaak in een les waarbij dan de ouder of begeleider ook aanwezig is.
Ook zien we om ons heen ouders die worstelen met het helpen van hun eigen kind met rekenen of spelling. De schoolse manier van nu is zo anders dan dat zij hebben geleerd.
Veel ouders hebben nooit zelf goed kunnen rekenen of kunnen spellen.

Op social media zie je veel spellingsfouten en met name werkwoordspellingsfouten. Vooral ondernemers die veel adverteren kunnen onze opfriscursus goed gebruiken. Wij garanderen in een paar uurtjes succes!

Kortom... Wie durft het aan?
Wij garanderen een paar leuke uurtjes met veel resultaat.

Wat biedt Kidz Support aan workshops

Heel Holland spelt

Heeft u als volwassene nog steeds moeite met hoe u de woorden schrijft?

Bent u ondernemer, plaatst u regelmatig iets op social media en merkt u dat u soms worstelt met de spelling? Wilt u uw kind misschien beter helpen met de nieuwste spellingsregels? Kom dan naar onze workshop Heel Holland Spelt!

Op een enthousiaste en levendige manier krijgt u een paar uur les. Uw zelfvertrouwen zal snel groeien. U zult de spellingsregels snel gaan toepassen en begrijpen. 

Heel Holland rekent

Heeft u als volwassene nog steeds moeite met rekenen? Wilt u graag een opfriscursus Breuken, Procenten, Metriek Stelsel, redactiesommen of gewoon weer even aan het rekenen gaan? Hoe ging dat ook allemaal alweer? 

Wilt u uw kind misschien beter helpen met de rekenmethode van school? Kom dan naar onze workshop Heel Holland Rekent!

Op een enthousiaste en levendige manier krijgt u een paar uur les. Uw zelfvertrouwen zal snel groeien. U zult het nieuwe rekenen snel gaan begrijpen en toepassen. Heel Holland pubert

Heeft u als ouder moeite met uw puber? Wilt u graag beter met de puber omgaan. Handvatten krijgen? Hoe zit dat nu allemaal met pubers?

Kom dan naar onze workshop Heel Holland pubert!

Op een enthousiaste en levendige manier krijgt u een paar uur les van een bekende Pubercoach. Uw zelfvertrouwen om om te gaan met pubers zal snel groeien. U zult uw puber snel beter gaan begrijpen en handvatten gaan toepassen. 

Heel Holland coacht

De Praktijk voor Kindercoaching Kidz Support helpt kinderen en hun ouders met leerproblemen, gedragsproblemen, emotionele problemen en alle voorkomende opvoedkwesties. De kindercoach leert het kind hoe het gemakkelijker zijn/haar problemen kan oplossen. Hiervoor leert het kind vaardigheden die passen bij de leeftijd en die het kind sterker maken. Het doel is ondersteuning bieden en begeleiden naar verandering en verbetering. 
Meer informatie

Heel Holland tafelt/Heel Holland deelt

Heeft u als volwassene nog steeds moeite met de tafels en deeltafels? Wilt u graag een opfriscursus? Hoe ging dat ook allemaal alweer? Wij garanderen dat u de tafels en deeltafels vliegensvlug weer kunt toepassen.

Wilt u uw kind misschien beter helpen met de tafels en deeltafels van school? Kom dan naar onze workshop Heel Holland tafelt/deelt!

Op een enthousiaste en levendige manier krijgt u een paar uur les. Uw zelfvertrouwen zal snel groeien. U zult  het nieuwe rekenen snel gaan begrijpen en toepassen. 

Heel Holland spelt werkwoorden 

Heeft u als volwassene nog steeds moeite met hoe u de woorden juist schrijft? Moest daar nu een d of een t? Was het nu 't kofschipx of 't sexy fokschaap?
U heeft het nog nooit goed geleerd, maar wilt dat nu in een paar uurtjes toch wel leren?

Bent u ondernemer, plaatst u regelmatig iets op social media, zitten er regelmatig fouten in uw e-mails en merkt u dat u soms worstelt met die  werkwoordspelling? Wilt u uw kind misschien beter helpen met de werkwoordspelling? Kom dan naar onze workshop Heel Holland Spelt!

Op een enthousiaste en levendige manier krijgt u een paar uur les. Uw zelfvertrouwen zal snel groeien. U zult de werkwoordregels snel gaan toepassen en begrijpen. 

Tarieven en Data workshops

Extra's 

De workshops kunnen ook gegeven worden aan groepen. Wij kunnen dan tevens een koffietafel,  lunch of aangeklede borrel voor u regelen. Bel of mail ons voor de speciale tarieven.

Delen

© KidzSupport